De klimaatspecialist die elke techniek door en door kent

Tegenwoordig willen we er niet alleen warmpjes bij zitten, maar ook milieuvriendelijk en vooral betaalbaar. Met welke technieken kan dat? Vraag het Installatiebedrijf Vis. We zijn bekend met elke verwarmingstechniek, inclusief de allernieuwste. Daardoor kunnen we u exact investeringen en rendementen voorspiegelen. En zelfs advies geven als u een installatie zoekt die overweg kan met eventuele allergieën.

En ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Voor dat periodieke onderhoud om uw installatie in topvorm te houden tot en met die incidentele storing.

Kies vandaag voor de duurzame techniek van morgen

Wel een comfortabel klimaat, maar ook rekening houden met het milieu? Installatiebedrijf Vis is up-to-date geïnformeerd over duurzame technieken. Aan de hand van uw wensen en budget kunnen we precies bepalen welke milieuvriendelijke oplossing voor ú ideaal is. Van zonne-energie en warmtepomp tot extra zuinige HR-ketels. Met een betrouwbaar advies en een probleemloze service.

Cv-combi-installatie of warmtepomp?
Vraag het Installatiebedrijf Vis

Er is veel te doen over cv-installaties in de media. Waar doet u goed aan? Vraag het Installatiebedrijf Vis. We zijn bekend met de laatste richtlijnen voor het gebruik van cv-installaties. Die mogen immers nog ‘gewoon’ worden geïnstalleerd. Natuurlijk ligt het voor de hand om voor een duurzame oplossing te gaan. Eén die niet alleen het milieu ontziet maar ook uw portemonnee. Van warmteterugwininstallaties tot warmtepompen.

Ook voor energiezuinige warmtepompen

Het wordt weleens het verwarmingssysteem van de toekomst genoemd: de warmtepomp. En terecht. Gas komt er niet meer aan te pas. Met de nieuwste generatie warmtepompen haalt u een hoog rendement. En u kunt er niet alleen mee verwarmen, ook koelen in warme zomers is een optie. Voor de installatie staan specialisten klaar: de eigen monteurs van Installatiebedrijf Vis.
Bij Installatiebedrijf Vis krijgt u een goed advies als u aan een nieuwe installatie denkt. Inclusief een betrouwbare service als er eens iets is: een storing of preventief onderhoud.

  • Goed advies over het rendement van diverse installaties
  • Leverancier van bekende merken HR-ketels
  • Ook voor warmteterugwininstallaties en warmtepompen
  • Eigen storingsdienst
  • Mogelijkheid om onderhoudscontract af te sluiten

Laat de zon uw energierekening betalen

Uw eigen energiebedrijf beginnen? Het kan, met de installatie van zonnepanelen. De rendementen van moderne PV-systemen maken de investering in een paar panelen al gauw interessant. Installatiebedrijf Vis rekent precies voor wat uw rendement is. En vervolgens is het aan ons om uw systeem perfect te installeren en aan te sluiten op het bestaande netwerk.

  • Lever zelf energie terug aan het net
  • Ook bij niet zonnig weer rendement
  • Probleemloze montage en jarenlange ongestoorde werking
  • Geschikt voor alle soorten daken, ook plat

Het systeem dat elke ruimte snel op temperatuur brengt: heteluchtverwarming

Weleens aan heteluchtverwarming gedacht? Het is een ideaal systeem om een ruimte snel op een aangename temperatuur te brengen. Of te koelen, want u kunt ook een airco op het leidingwerk aansluiten. Extra voordeel van heteluchtverwarming is ook dat u geen radiatoren of convectoren meer in het zicht heeft. De innovatieve technieken van tegenwoordig maken het ook nog eens mogelijk flink te besparen op energiekosten.

Kies ook voor de behaaglijkheid van vloerverwarming

Steeds vaker komt u vloerverwarming tegen in nieuwbouwwoningen. En niet toevallig: als er één systeem bekend staat als behaaglijk, is het wel verwarmen via de vloer. De warmte blijft immers op de plek waar u daar het meest plezier van heeft: laag op de grond. Ook heeft u geen ontsierende radiatoren meer in het interieur. Niet alleen in nieuwbouwwoningen maar ook in bestaande woningen is vloerverwarming een optie. Laat u maar eens adviseren door Installatiebedrijf Vis. En met eigen monteurs is ook de installatie van het leidingwerk in de vloer minder ingrijpend dan u denkt!