De ouderwetse loodgieter met de innovatiefste techniek

Een allround loodgieter? Bij Installatiebedrijf Vis in De Lier vindt u ‘m. Klaar voor alle traditionele loodgieterswerkzaamheden, maar wel met de modernste apparatuur. We werken voor bedrijven en particulieren, in bedrijfshallen, bedrijfsunits, kantoren, rijwoningen en vrijstaande woningen.

Installatiebedrijf Vis heeft eigen loodgieters in dienst. Het vakmanschap van toen combineren we met de technologie van morgen. En allround als onze specialisten zijn kunt u voor uiteenlopende werkzaamheden een beroep op ons doen: dakbedekking, riolering, gasinstallaties, koud- en warmwaterinstallaties en brandbeveiliging. Klik verder voor onze specialisaties.

Loodgieterswerk bij Installatiebedrijf Vis:

Installatiebedrijf Vis, thuis op elk dak

Met eigen specialisten in dienst hebben we ervaring in alle soorten dakbedekking, van bitumineuze dakbedekking en innovatieve combinaties van kunststof en bitumen tot milieuvriendelijke materialen. We vernieuwen en renoveren daken en zijn ook snel ter plekke als u een lekkage heeft.

Als eigenaar van een woonhuis, een kantoor of een bedrijfspand kunt u rekenen op een goed advies. Een advies over levensduur, over duurzaamheid of onderhoudsvriendelijkheid. Het installeren van uw nieuwe dak gaat snel en geruisloos. Bovendien zijn we flexibel in maatvoering van het benodigde zink- en koperwerk: Installatiebedrijf Vis beschikt over een eigen zinkstraat.

Vernieuwen en renoveren van rioleringssystemen

Van een compleet nieuw rioleringssysteem tot en met een snelle verstoppingsservice: Installatiebedrijf Vis in De Lier regelt het. De specialisten die het kunnen hebben we in eigen huis. Bekend met elk systeem, ervaren in elke toepassing en uitgerust met moderne technieken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven vernieuwen en renoveren we de riolering.

  • Voor aanleg van nieuwe systemen or renovatie van bestaande
  • Getrainde loodgieters die netjes werken
  • Voor woningen, bedrijfspanden en kantoren
  • Snelle verstoppingsservice
  • Up-to-date in techniek, zoals Vacurain (vervanger van pvc, zink en koper) en camera-inspectie leidingwerk

Gasleidingen aanleggen vraagt gecertificeerd vakwerk

Laat in de installatie van gasleidingen maar aan een vakman over: die van Installatiebedrijf Vis. We werken conform alle veiligheidsnormen en voorschriften. Van onze ervaring (en certificaten) kunt u op aan. Geen systeem of we hebben er ervaring mee. Natuurlijk bestaande materialen als staal en koper maar ook meer innovatieve technieken als TECE en flexibele glasbuizen.

Geen zorgen over de watervoorziening

Altijd verzekerd van koud en warm water? Bij Installatiebedrijf Vis in De Lier weten we wat ervoor komt kijken. Vakmanschap. Kennis van de modernste – en vooral milieuvriendelijke – technieken. En betrouwbare installaties. Precies waar we om bekend staan. Als loodgieters van huis uit hebben we het hele pakket in huis. Met die aanpak hoeft geen woonhuis, bedrijfspand of kantoor zonder water te zitten.

Ook voor brandbeveiliging naarInstallatiebedrijf Vis

‘Dat gebeurt mij nooit’ is excuus nummer 1 om niet aan brandbeveiliging te denken. Bij Installatiebedrijf Vis weten we wel beter. Ongeluk en klein hoekje, weet u nog? Met optimale brandbeveiliging voorkomt u dat een beginnend brandje uit de hand loopt. We installeren complete installaties inclusief alle leidingwerk en checken ook of uw bestaande beveiliging nog aan alle eisen voldoet. En ook leveren we alle bijbehorende benodigdheden, van brandhaspels en poeder tot CO2- en schuimblussers.