Kom werken in een bedrijf waar toekomst in zit

Werken in de installatiebranche: reken maar dat daar toekomst in zit. Niet alleen omdat er een heleboel staat te gebeuren op dat gebied, door de toenemende milieuregelgeving. Maar ook omdat Installatiebedrijf Vis stevig in de groei is. 

Steeds meer particulieren en bedrijven weten dat een betrouwbaar installatiebedrijf goud waard is. En we doen er alles aan om die reputatie in stand te houden: betrouwbare merken leveren, doen wat we beloven en vooral de juiste mensen aannemen. Mensen zoals jij.

Je krijgt bij ons niet alleen een verzekerde toekomst maar ook prima arbeidsvoorwaarden, veel vrijheid en zelfstandigheid. Installatiebedrijf Vis is nog een echt familiebedrijf, een bedrijf waar we mensen waarderen en stimuleren. Kijk hieronder welke vacatures er momenteel zijn.

Vacature(s)

De beste opleiding krijg je in de praktijk. Bij Installatiebedrijf Vis

Installatiebedrijf Vis denkt ook aan de toekomst. Want voor het installeren van de geavanceerde systemen en installaties blijven knappe koppen onmisbaar. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf. In samenwerking met Installatiewerk Zuid-Holland helpen we de talenten van morgen aan de feeling met de praktijk. Zodat ook toekomstige generaties met vertrouwen een beroep op ons vakmanschap kunnen doen!